Despre Mariage D'or

despre noi colaj

Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta. Mariage D’or imbina toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust. Un loc cu adevarat “ALTFEL”.
Punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe calitatea evenimentelor organizate.
Daca doriti “ALTCEVA”, daca considerati ca evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa treaca neobservat, Mariage D’or este cu siguranta locatia pe care o cautati.
Organizam si gazduim NUNTI, BOTEZURI, BALURI, PETRECERI PRIVATE, RECEPTII, LANSARI DE PRODUS, PREZENTARI, CONFERINTE.
Transformam EVENIMENTELE dumneavoastra in amintiri pentru o viata!

Prezentare Video

MARIAGE D’OR

Mariage D'or

DISPUNE DE:

Un „Salon Elite”, un cort evenimente „Grand Salon” si un „Cort Baisa”, caracterizate prin arhitectura si finisaje distincte. Indiferent daca iti doresti o nunta romantica,  exclusivista cu note stralucitoare sau una clasica, noi iti punem la dispozitie salonul ideal.

Mai mult decat atat, talentul si dedicarea echipei noastre asigura elementele cheie necesare unui moment de vis, rafinat si de o eleganta desavarsita. Indiferent ca vorbim despre o nunta, botez sau un eveniment de afaceri vom presara energie pozitiva in sufletul fiecarui invitat.

Detinem un corp de cazare si oferim camere gratuite mirilor.

Nu exista nunta fara ca lumea sa danseze. Pentru ca invitatii sa se simta bine si sa se poata desfasura in voie, am creat ring-uri de dans mari, fara stalpi care sa incomodeze.

mariage 7x7 parcare

PARCARE PRIVATA

Dispunem de o parcare privata , incapatoare. Mariage D’or este locatia perfecta pentru orice nunta, botez sau ocazie speciala pe care doriti sa o organizati intr-un cadru select si profesionist. Invitatii se vor putea bucura de intimitate, spatiu privat de parcare pentru cei care aleg sa vina cu masina personala.

pod de sticla mariage d'or

POD DE STICLA PE APA

Cel mai important moment din viata voastra merita marcat asa cum trebuie! De aceea am construit singurul pod de sticla pe apa pentru un vals de neuitat!

bucatarie proprie Mariage D'or

BUCATARIE PROPRIE

Bucataria proprie ofera preparate savuroase si meniuri care pot fi adaptate si personalizate gustului si dorintelor dumneavoastra.  Personal calificat cu experienta in domeniu, Mariage D’or ofera intotdeauana preparate proaspete, calde si atent verificate care va vor incanta simturile.